HARPEN VOOR LAURA JANSEN EN DJANGO WAGNER

donderdag 22 november 2012
Eindelijk mag het bekend worden: Laura Jansen en Django Wagner zijn twee van de winnaars van de Zilveren Harpen van dit jaar!

Lenny Kuhr, Herman Brood, André Hazes, Krezip, Ali. B en vorig jaar Caro Emerald zijn allemaal winnaars van dé aanmoedigingsprijs van de Nederlandse muziek, de Zilveren Harp.

De Zilveren Harp wordt elk jaar uitgereikt aan aanstormend talent in de Nederlandse muziekwereld. De prijs wordt al sinds 1969 uitgereikt en daarmee is er een lange lijst van artiesten die dankzij de prijs uitgroeiden tot grote artiesten. Aan RTL Boulevard donderdagavond de eer om alvast twéé winnaars van de 'harpen' bekend te maken: Laura Jansen en Django Wagner!

Vanochtend werd Laura overvallen door één van haar grootste fans vanaf het eerste moment, 3FM-dj Michiel Veenstra. En die is behoorlijk over haar te spreken: "Het harpje is het begin! Die Grammy's heeft ze binnen een paar jaar op haar schoorsteenmantel staan."

Laura zelf was de dankbaarheid zelve: "Dit is wat ik doe, voor de rest van m'n leven. En om een prijs te krijgen van collega's, voor echt de muziek, is geweldig! Dat betekent echt veel voor me".

Vrijdag maakt RTL Boulevard de derde zilveren harp-winnaar bekend.


Tekst (C) RTL BOULEVARD