2 Mooie dagen voor Elba!

vrijdag 22 maart 2013
Elba ligt vanaf vandaag in de winkels, en dat werd gisteren al gevierd met een sfeervolle releaseparty in Amsterdam. Bij aankomst werd je verwelkomt met vuurkorven. Tijdens dit 'feestje' zong Laura de 11 nummers van Elba. Naast de band (J.P. Hoekstra, Jan Teertstra, Wouter Rentema, Thijs Schrijnemakers) was Ed Harcourt er om A Call To Arms mee te zingen. Laura droeg een jurk van de Nederlandse ontwerper Jan Boelo. Shownieuws was er ook bij en het verslag daarvan kan je hier zien.


De eerste dag voor Elba start meteen goed, het album staat namelijk al de hele dag op nummer 3 in iTunes. Heb je Elba nog niet gekocht en ben je ook zo benieuwd dan kan het het o.a. kopen op iTunes, bol.com en Freerecordshop.
Bij Bol.com kan je kans maken op kaarten voor de clubtour en bij Freerecordshop voor een showcase op 4 april in Amsterdam.

Elba is deze week album van de week op 3FM, en daarom kan je het op de site van 3FM een week lang gratis beluisteren. Ook kan je het album winnen.Morgen (zaterdag 23 maart) is Laura te gast bij het Tros Muziekcafe. Wil je dat horen, luister dan tussen 16.00 uur en 18.00 uur naar Radio2.